PikkuSiili on lastentarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirpputori, jossa voit myydä ja ostaa kaikenlaisia käytettyjä lastentarvikkeita. Kirpputorilla on osasto myös naisten- ja kodintarvikkeille, Lady`s Putik. PikkuSiilissä on yli 200 myyntipaikkaa ja kalustepuoli erikseen. Kirppiksellä on viihtyisä pikkukahvio ja hauska leikkipaikka lapsille.

Wc:n yhteydessä on hoitotaso vauvojen hoitoa varten. Kahviosta voi ostaa pikkupurtavaa tai syödä omia eväitä. Vauvanruuat voi lämmittää kahvion mikrossa. PikkuSiili on perustettu rakkaudella, minkä voit huomata jo kirppiksen sisustuksen iloisesta värimaailmasta.
 
Ajankohtaista:

Hei kaikki kirppistelijät ja myyjät huomioikaa että, heinäkuussa 2015 PikkuSiili aukeaa poikkeuksellisesti kello 11:00 jokaisena päivänä maanantaista lauantaihin!Facebookissa PALJON VALOKUVIA kirpputorilta !

Lastenkirppis PikkuSiilin yritysvideo

PIKKUSIILISSÄ ON MYÖS ERILLINEN NAISTEN/-KODINOSASTO

Lady`s Putik- osasto rajautuu poikkikäytävän jälkeen täysin omaksi alueekseen PikkuSiilin takaosaan. Lady`s Putiikkiin voit tuoda myyntiin kaikenikäisten naisten kaikenlaisia tarvikkeita; vaatteita, kenkiä, koruja, kodintarvikkeita ja -sisustustavaraa yms.

MYYNTIPAIKKAVARAUKSET
Puh. 045-312 0012

 
Tervetuloa meille viihtymään, myymään ja tekemään löytöjä!

KIRPPIKSELLÄ MYÖS VUOKRAUSPALVELU; VUOKRATTAVISSA LASTENTARVIKKEITA ja NAAMIAISASUJA:

ETKÖ LÖYTÄNYT kirpputorin valikoimista tarvitsemaasi tuotetta ? Tarvitsetko pikaisesti ja vain lyhyeksi ajaksi esim. rattaita, turvaistuinta, syöttötuolia tai matkasänkyä tms:sta ?

YLLÄTTIKÖ päiväkodin pukujuhla tai kaverisynttäreiden naamiaisteema ? Onko mielestäsi kauppojen naamiaisasuista pyydetty n. 20 €:n hinta liikaa yleensä kertakäytölle jäävästä naamiaisasusta ?

Tiedustele edullisia vuokratuotteita kirppikseltä puh. 045-312 0012. Pyrimme täydentämään vuokratarvikkeiden valikoimaa.